Prosinec 2006

hihi

31. prosince 2006 v 20:23 | Klára |  vtipy

Tančící tučňáci

31. prosince 2006 v 20:22 | Klára |  Obrázky


Spřátelený blog

27. prosince 2006 v 16:15 | Klára |  Spřátelené blogy
Určitě se podívejte na blog mého bratránka!

Roztomilé 2.

23. prosince 2006 v 17:33 | Klára |  Obrázky

To je nádhera

23. prosince 2006 v 17:28 | Klára |  Obrázky
malý ježci
Malý orangutánek

wau

23. prosince 2006 v 17:09 | Klára |  Věci "jenom tak"
Jů!Velice se mi líbí nový vzhled blogu!Chválím!:o)

Jména v Japonštině

22. prosince 2006 v 13:02 | Klára |  Různá jména v Japonštině
Markéta:
Tereza:
Andrea:
Simona:
Martin:


Madagascar

22. prosince 2006 v 12:56 | Klára |  Obrázky

Rihanna

21. prosince 2006 v 19:31 | Klára |  Hudba
Rihanna, celým jménem Rihanna Robyn Fenty -hvězda R´n´B a soulové scény, se narodila na Barbadosu v roce 1987. Nejdříve pracovala jako modelka vyhrávala různé soutěže krásy, ale chtěla taky dokázat že umí i něco jiného než se předvádět na molu a tak zkusila hudební scénu.
Jako teenager zpívala svým kamarádům a rodině jen pro zábavu.
Jednoho dne ji její kamarád představil hudebnímu producentovi Evanu Rogersovi, v New Yorku.
Rogers byl velmi překvapen jaký velký talent se v Rihanně ukrývá.
Nahrál s Rihannou demo s 20 songy, hitem Pon de replay,které pak všechny poslal
do vydavatelství Def Jam Records. A vyšlo to. Její singl Pon de replay obletěl rádia
celých Spojených států. Stejné úspěchy slavilo i její album Music of the sun,které bylo vydáno 30.srpna 2005.
Rihanna prohlásila,že se nechala inspirovat interprety jako například: Alicia Keys,Beyoncé
a Mariah Carey. Její album zní především ve stylu R´n´B, hip hopu a soulu.
Její první velký hit Pon de Replay se rychle vyskákal na druhé místo v amerických hitparádách a na #15 v Kanadě. Zrodila se nová R´n´B Star. Nyní je na predjních pultech její album A Girl Like Me které obsahuje hit SOS který můžete slyšet na MTV nabo na EVROPĚ 2 případně v hitparádě T-music.

žirafa na lyžích

21. prosince 2006 v 19:23 | Klára |  Obrázky

Něco o Ewě Farné

21. prosince 2006 v 19:16 | Klára |  Hudba
Datum narození:12.8.1993
Oblíbená music: Kelly Clarkson,Simple Plan,P!nk
Záliby: závodní lyžování
Pro ni největší úspěch (zatím) byl to, že se zúčastnila a poté i vyhrála polskou
televizní soutěž Šance na úspěch.

Ewa Farná

21. prosince 2006 v 19:07 | Klára |  Hudba
Někteří si možná myslíte,že Ewa má jen jednu písničku.Není to pravda.Vydala své CD(měls mě vůbec rád)..Já jsem si to ale taky myslela..
TEXT PÍSNIČKY"MĚLS MĚ VŮBEC RÁD"
Zavolá, nebo příde
Prostě řek, jak to vyjde
Doufám, že si sám
Svůj klid neovládám

Zmizela, moje víra
Na lásku, se přece neumírá
Tak jdu dál, se ptám
Proč tě nezajímám

Na strach se nevymlouvám
Úsměv, ten předem vzdám
Tak měls mě vůbec rád
To nedovolím, vím že můžu řvát
Nebudu v koutě stát, a jen se hloupě ptát jeé
Tak měls mě vůbec rád, aspoň trochu rád

Zavolá, nebo příde
Prostě řek, snad mi to tak vyjde
Doufám, že si sám
Svůj klid neovládám

Na strach se nevymlouvám
Úsměv ten předem vzdám
Tak měls mě vůbec rád
To nedovolím, vím že můžu řvát
Nebudu v koutě stát a jen se hloupě ptát jeé
Tak měls mě vůbec rád
To nedovolím, vím že můžu řvát
Nebudu v koutě stát, a jen se hloupě ptát
Měls mě vůbec rád, prostě rád
Někdy rád

Zavolá nebo příde, šok
Tak měls mě vůbec rád
To nedovolím, vím že můžu řvát
Nebudu v koutě stát a jen se hloupě ptát jeé
Tak měls mě vůbec rád
To nedovolím, vím že můžu řvát
Nebudu v koutě stát, a jen se hloupě ptát
Měls mě vůbec rád.

OK pro Buriana

20. prosince 2006 v 19:29 | Klára |  optické klamyyy
CO VIDÍTE HLAVU ČERTA NEBO STOJÍCÍ DÁMY
dívejte se 30sekund na kříž a pak se podívejte na zeď

Kam na net?

20. prosince 2006 v 19:22 | Klára |  Kam na net
Tyhle stránky se mi hrozně líbí:
Tady si můžete oblékat celebrity: www.stardoll.com
Stránka kde se dají stahovat nejrůznější písničky: www.mp3s.nadruhou.net
Baví(la)vás soutěž Star Dance?www.star-dance.cz !
A pokud si chcete zahrát nějaké hry tak třeba stránka www.1000her.cz

Zvířata-obrázky

19. prosince 2006 v 19:35 | Klára |  Zvířata
Delfíni jsou velice inteligentní zvířata.Některé nemocné děti se na nich nechají povozit aby z nich čerpali energii.

Mňááu

19. prosince 2006 v 19:31 | Klára |  Obrázky

Něco o té Britney

19. prosince 2006 v 19:27 | Klára |  Hudba
Já ji zrovna nemusím,ale někomu se líbí:
Životopis:
Britney Spears je dcera Lynne, učitelky na základní škole, a Jamieho, pracovníka ve stavebním průmyslu. Od čtyř let zpívala v místním kostele. V osmi letech Britney Spears odjela do Atlanty na konkurz do Disneyova Mickey Mouse klubu (Mickey Mouse Club). Tam sice tehdy neuspěla, protože tvůrci tohoto pořadu ji považovali za příliš mladou, než aby v něm mohla vystupovat. Přesto si jí všiml jeden z producentů a pomohl jí najít agenta v New Yorku.
Doprovázená matkou a mladší sestrou strávila Britney Spears několik letních prázdnin studiem v Professional Performing Arts School. V roce 1991 si zahrála v broadwayském představení Ruthless nastudovaném podle thrilleru The Bad Seed z roku 1956. V jedenácti letech se úspěšně stala členkou Disneyova Mickey Mouse klubu.
Na sezony roku 1993 a 1994 bydlela v Orlandu na Floridě, kde si zahrála v dětské show jako například tehdy dvanáctiletí Justin Timberlake a Joshua "JC" Chasez - nynější členové skupiny 'N Sync a dále třeba Nita Booth (Miss Virginia 1998) nebo Ryan Gosling z Mladého Herkula.
Po zrušení Disneyova Mickey Mouse klubu začala chodit na střední školu doma v Luisianě. Po roce studia začala toužit znovu po vystupování a vrátila se zpět do New Yorku. Kde se seznámila s producentem Ericem Fosterem Whitem, který dříve pracoval s Boyzone, Hi-Five a Whitney Houston. Stále pokračovala ve středoškolském studiu za pomoci soukromých učitelů.
Začátkem roku 1998 bylo první album Britney Spears hotovo. Do obchodů se dostalo v lednu (...Baby One More Time) a to byl pro Britney osudový okamžik - bleskově se vyhouplo do čela snad všech světových hitparád.
Britney Spears si také získala fanoušky dobrou marketingovou strategií, když zpívala v supermarketech a nechala zřídit bezplatnou telefonní linku, na níž se hráli její písně. Její vzhled školačky, blonďaté culíky a těsný svetřík ve videoklipu Baby One More Time si našel okamžitě milióny fanoušků.
V současné době se snaží prosadit i na poli filmu, kde byla její první role v roce 2000 jako letuška v epizodní roli v thrilleru Longshot. Podle jejích slov ale chce aby hudba byla vždy na prvním místě.
V roce 2002 si zahrála hlavní roli ve filmu Crossroads, v němž si zahrála Lucy. Lucy pořád piští, ale podaří se jí splnit si svůj sen: vystoupí jako zpěvačka v klubu. Ještě se Britney objevila v dalším filmu Austin Powers - Agent 003 "Austin Powers in Goldmember", kde vystupuje sama za sebe. Nejnovějším jejím albem je "In The Zone" (2003).
Diskografie:
2003 Me Against The Music Remixes
2003 Toxic
2003 In The Zone
2003 Me Against The Music
2002 Boys
2002 Overprotected
2001 Britney
2000 From The Bottom Of My Broken Heart
2000 In Conversation
2000 Oops! ...I Did It Again
1999 Star Profile
1999 Baby One More Time
1998 Oops! I Did It Again
1998 Baby One More Time

Víte jak jsem....

19. prosince 2006 v 19:22 | Klára
Vám říkala že si dávám pauzu??Tak já sem budu dávat články jen když mě něco napadne:o)